motorsport Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) Witam wszystkich! Jestem nowy na forum. Mam nadzieje, że dowiem się jak osunąć usterki w mojej megance. Pozdrawiam serdecznie Edytowane 26 Października 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielpce Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) Witajcie w piątek stałem się szczęśliwym posiadaczem Meganki 1,6 16V, XII.2005 r. Pytań mam już kilkanaście m. in. to języka w komputerze pokładowym, ale to już jest w odpowiednim dziale zamieszczone :) Pozdrawiam Edytowane 27 Października 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprot Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Czołem! Od roku dzielnie śmigam megane II, 1,4 benzyna to może nie rajdówka, ale w mieście całkiem sympatycznie daje radę. Pozdrawiam wszystkich użytkowników :) Edytowane 31 Października 2014 przez paprot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trewi Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Witam wszystkich i pozdrawiam B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) ;) :D ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :) ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alek86 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Witam jestem posiadaczem scenica I phII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRESLAU67 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Cześć wszystkim jestem z Wrocławia mam megankęII z 2008r i kangura z 2005r. obydwie renówki 1,5 dci 86KM i 82KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirrrek Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Witam wszystkich jestem z okolic Mielca i właśnie zakupiłem scenika 2 z 2004 roku ale nie wiem jakie oznaczenie czy ph 1 czy 2 A i od razu po kupnie małe problemy z radiem :D "speech" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zsmigielski Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Witam :) Ostatnio sprawiłem sobie Megane II Ph I 2.0 16V :) W rodzinie jest obecnie Scenic III i Master II, były trzy inne renówki i z racji wspólnie bezawaryjnego ponad miliona kilometrów wybór był prosty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
furious20 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) Witam wszystkich, jestem szczesliwym szczęśliwym posiadaczem Meganki II 1.5dci 78Kw Edytowane 11 Listopada 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek2175 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) Witam wszystkich. Wkońcu W końcu jestem szcześliwym szczęśliwym posiadaczem Megane coupe :) Edytowane 15 Listopada 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passat_Kamil Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Witam wszystkich, przymierzam sie do zakupu Renault Scenic II. Będę miał mnóóóóóóstwo pytań. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonMeganeII Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 (edytowane) Witam. Jestem posiadaczem Megane II 2006r. 1.5 dCi 105KM od 129 tyś. km aktualnie 220tyś przez 3 lata zero usterek. Zastanawiam się na zakupem Megane III sport z podobnym slinikiem. Edytowane 16 Listopada 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio73 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Witam:) Posiadacz Megane II phI 2.0 16v 2003 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izabelka Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Witam wszystkich bardzo serdecznie, dołączyłam do forum po 2 latach zmagania się z moją mimo wszystko ukochaną Meganką :) Mam nadzieję iż przyjmiecie mnie do swojego grona. Pozdrawiam z Krakowa Izabela :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi