barman_2000 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Witam wszystkich :) Od kilku dni jestem posiadaczem Renault Megane Sport II PH2. To moje pierwsze Renault więc narazie się uczę obsługi, jestem Kamil, mam 26 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dancos Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Witam Francuzów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diuk1 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów Michał (Diuk) Poznań Edytowane 15 Lutego 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlipo Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Witam wszystkich forumowicz. Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1124 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Cześć,jestem Jarek Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
semthex Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Witam, jestem Tomek. Na koniec kwietnia mam zaplanowany odbiór MIV. Na razie czytam forum i już mnie niepokoi problem spasowania tylnej klapy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slimak Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lojd Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Witam!! Megane posiadam od roku. Na forum zaglądam jeszcze dłużej wiec czas się z Wami przywitać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piniopg Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Witam. Jestem posiadaczem Reno Grand Scenica z 2010r i nowym forumowiczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubim Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Witam wszystkich, nazywam się Kuba i trzy tygodnie temu stałem się posiadaczem Meganki I ph II z 1999 roku, zielony metalik w kombi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolaLA Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Witam wszystkich forumowiczów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniewko Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Dzień dobry ,cześć i czołem- serdecznie wszystkich witam. Właśnie dziś zakupiłem Renault Megane od Niemca który płakał jak sprzedawał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniper00 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Witam, wczoraj stałem się szczęśliwym (bądź i nie) właścicielem Megane 2 z silnikiem 1.5 Diesla... pierwszy dzień spędzony z latarką w zębach i szukaniem zwarcia w układzie oświetlenia... dziś niedziela zaczęła się od paru soczystych K* i Ch* z powodu działającego wg własnego widzi-misie prawego przedniego kierunkowskazu :P Poza tym spalanie jak i komfort w aucie absolutnie akceptowalny :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebciu Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 siemka ;) mam na imię Sebastian. Niebawem zacznę kolejną przygodę z renaultem... Choć po ostatniej, kilka lat temu miało już więcej nie być brochy... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi