Gardy Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaaaa Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Witajcie! Jestem przyszłym posiadaczem meganki szukam w kombiku meganki III i chcialem sie z wszystkimi przywitać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silas Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daciek1 Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Cześć, wszystkim na forum. Od niedawna jestem posiadaczem megane III. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabin Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Witam wszystkich serdecznie. Od czwartku mam megane 4 Grancoupe. Przesiadłem się z Laguny 2 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gadek Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Witam wszystkich serdecznie. Od 1.5miesiąca Megi ll 2.0 benzyna Grandtour. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart0 Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Cześć ludziska! Miło poznać i z góry dziękuję za poruszone tematy. Niektóre były dla mnie bardzo pomocne przy wstępnej diagnozie z Megane II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinK. Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Witam Wszystkich, pozdrawiam z Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomecki Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Cześć, mając Scenica mówiłem sobie: nigdy więcej Reno. Od 2 tygodni jeżdżę Megane III ;) Pozdro z 3miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaarek Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Cześć. Od miesiąca posiadam Megane III Coupe PHI 1,6 z podtlenkiem LPG. Póki co czytam forum ale z czasem dorzucę na pewno coś od siebie. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Jarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_1506 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Witam Od 2 tygodni jestem posiadaczem R Fluence. Kilka lat temu miałem R9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr4ver Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Dzień dobry, Trochę pasożytniczo, bo witam się po niemal dwóch latach obserwacji na tym forum. Nie mniej - moja aktywność powinna teraz tylko rosnąć ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulig Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Witam wszystkich Forumowiczów. Jeżdżę megi iii coupe, chociaż wcześniej była laguna I i II, twingo I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mir81 Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Witam wszystkich, obecnie jeżdżę Renault Laguna III przymierzam się do zakupu Megane III. Stąd rejestracja na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaltom Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Witam wszystkich. Jeżdżę Megane II phI 1.6 16v z LPG. Auto mam od kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi