Kris101 Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 (edytowane) Witam wszystkich i pozdrawiam! Od 6 dni jestem posiadaczem meganki iv kombi 1.5 dci. Edytowane 3 Października 2019 przez Kris101 błąd literowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artaz1 Opublikowano 7 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Cześć, Witam szanownych forumowiczów. Rozglądam się za megan III PhI, stąd moja obecność na forum. Obecnie jeżdżę Clio II PhII z 1.5 dci. Pora na coś większego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją ;) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: Instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". W zamian za pomoc oczekujemy poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erte Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Witam! Podoba mi się Megane 3 2.0Tce a czy kupię zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zloty1 Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Witam wszystkich, Od ponad 2 lat jestem w posiadaniu mojej Megi (to już kolejne Renault) i postanowiłem w końcu z czytelnika stać się użytkownikiem forum;). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcan2 Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Witam wszystkich i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTECH Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Witam wszystkich użytkowników, Jestem szczęśliwym posiadaczem Meg III, Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofibox Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Witam Wszystkich, zycze szczesliwego Nowego Roku. A z tematem sie podepne lub napisze co mi dolega...:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinu792 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Witam forumowiczów, zdecydowałem się na zakup nowego Megane korzystając z wyprzedaży rocznika 2019. Mam nadzieję że mnie nie zawiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzciona Opublikowano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Siema, Szczęśliwy posiadacz Megane III PH1 2.0 Tce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell4325 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Witam wszystkich serdecznie na forum. Od 2018 roku posiadam MIII coupe 2.0 180. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekRS Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Witam. Mam nadzieję, że niedługo stanę się posiadaczem Meganki III fl oczywiście tylko i wyłącznie RS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zi0mal Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Witam, jest plan zakupu meganki więc jestem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coderiese Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Dzień dobry; po dziesiątkach różnych aut (głównie niemieckich) szlag mnie już trafił z tą legendarną "niemiecką jakością i niezawodnością" i pozbyłem się tdi. Na szybko musiałem coś kupić i znalazłem bardzo zadbaną Megane II ph2. Kombi, benzyniak, czarna... czyli to co lubię. I oto jestem. pozdrawiam z Zabrza Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_B_UK Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Witam wszystkich i przepraszam, że bylem niegrzeczny i się wcześniej nie przywitałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi