MaArek77 Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Witam! Przed tym jak stanę sie wiosna lub latem mam nadzieję szceśliwym posiadaczem Renault Megane II poobracam się na forum. Obecnie użytuję jedno auto nieco wyższej półki - Golf 5 z silnikiem TDI i jedno niższe klasowo czyli Daewoo Lanos (na gaz) Megane Grand Tour ma zastąpić auto do pracy czyli Lanosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jogi Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Witam serdecznie Od paru dni jestem szczęśliwym posiadaczem Renault Megane III Grandtour 1.4 TCe. Przesiadłem się z Fiata Grande Punto i mam nadzieje, że na forum znajdę dużo przydatnych informacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio668 Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Witam Od dzisiaj już będę na forum :D Zakupiłem 2 dni temu Renault Megane 1,9 Dci 120km :D 2005 rok :) FULL wypas oprócz Navi i skóry :P POZDRAWIAM !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maras_ Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Witajcie! Jestem czytelnikiem forum od Marca tego roku. Przyszedł czas aby zacząć się udzielać Jestem posiadaczem Megi Grandtour z 2001 r. (1.6 16V 107 KM). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unitronic Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGERD Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Witam serdecznie. Od tygodnia jestem posiadaczem Meganki Scenic 2.0, to mój 1 francuz. Wczesniej poruszałem się Golfem, BMW i Mazdą. Pozdrawiam kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malwa123 Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 (edytowane) Witam wszystkich posiadaczy renault.Jestem właścisielką Scenica II .Jak czytam forum to bardzo wspułczuję tym ktuży chcą dokonać zakupu tej marki samochodu .Mam swój już 2 lata i wieszcie mi tragedia co by nie powiedzieć klęska w wyborze.Do wymiany rozrządu ok po wymianie masakra.Po serji remontów niby jedzie ale nie wiem jak daleko nim dojadę.odradzam kupno :D Dodano: 22 wrz 2012 - 15:07 Pierwszy raz uczestnicze w takim forum.Myślę patrząc na moją historię z renault że fora powinny być dla niedołuczonych mechaników któży zamiast naprawiac psują nam samochody. No cóż... Na wstępie przydał by się słownik ortograficzny. A potem wizyta u mechanika, który wymieniał rozrząd, na bank jest źle ustawiony. Edytowane 22 Września 2012 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiecek77 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Każą się witać, to się witam :D Już tutaj zaistniałem kilka dni temu. A więc Pozdrowienia z Ustki i ze Scenica III 1.9 dCi, 2010r. jak na razie 66 tys. km ale będzie więcej :D Lubię samochody i miałem ich kilka więc wydaje mi się że coś wiem. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReganSH Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 (edytowane) przeniesiono Witam wszystkich użytkowników, od kilku dni jestem posiadaczem Scenica 1.6, 2000r. prod. jestem z Chorzowa. Póki co nie mam problemu z autem więc nie będę Was męczyć pytaniami co, jak, dlaczego:) Pozdrawiam wszystkich Edytowane 1 Października 2012 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozefinek Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Witam wszystkich Forumowiczów! Do tej pory jeździłem Vectrą, lecz niefortunnie żona skasowała naszego starego poczciwego opla (dzięki Bogu nikomu nic się nie stało na zdrowiu) i obecnie stałem się posiadaczem Scenica rok 2001 po lifcie. Długo zastanawiałem się nad zakupem i pierwotnie miałem uderzyć znowu w kierunku opla (może Vectra lub Zafira) jednak kumpel zauroczył mnie Scenikiem i mam nadzieję, że to zauroczenie nie minie z upływem czasu. W tej chwili samochodzik jest u mechanika i robię w nim rozrząd, potem odbiór no i lać paliwo i jeździć (mam nadzieję). Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Józef Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vilip Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Witam wszystkich :D vilip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.klan Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Witam. Jestem Marcin, mieszkam w Gdańsku, zajmuję się auto detailingiem. Kilka dni temu stałem się posiadaczem Megane II Sport. Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu78 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Witam. Jestem z Bydgoszczy. Kilka dni temu stalem się posiadaczem Megane kombi 2002r 1.6 16v. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RenMeg Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Witam Jestem Karol. Mieszkam pod Kielcami. Od niecałych dwóch tygodni posiadam Megane I z 1996 roku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conectiv Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy Renówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi