asdero Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Czy ktoś może kupował zamiennik przycisku klapy bagażnika z tej aukcji http://allegro.pl/przycisk-klamka-klapy-tyl-megane-ii-scenic-ii-i5730184143.html? Przycisk wygląda zupełnie inaczej niż oryginał, zastanawiam się jak z jakością i trwałością i czy to w ogóle pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Ja bym kupił używkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolasov Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 A co się dzieje z Twoim? Bo one są naprawialne.. Swój rozbierałem, poprawiłem, uszczelniłem, poskładałem i od roku mam spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanklimas Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 (edytowane) Włącznik jest rozbieralny, ja go rozebrałem przeczyściłem bo miałem do wymiany gumę na włączniku ponieważ się przetarła. Bierzesz kawałek dętki od roweru troszkę silikonu i po sprawie masz jak nowy. Edytowane 29 Listopada 2015 przez romanklimas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi