witman Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 (edytowane) Na znanym portalu znalazłem Scenika III 2015 rok z silnikiem benzynowym 2,0T 170KM pochodzenie Szwajcaria, czy to możliwe ? Nie mogę nigdzie w katalogach znaleźć tego modelu z silnikiem 2,0T, myślałem też, że w ogłoszeniu jest pomyłka i zweryfikowałem to telefonicznie, gość twierdzi, że to na pewno benzyna, a nie diesel 2,0dci. Nadal nie chce mi się w to wierzyć, może to taka sztuczka marketingowa Poprosiłem o nr. VIN, czekam na odpowiedź. Zobaczcie sami Mój odnośnik Edytowane 24 Listopada 2015 przez witman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Tyle zdjęć i ani jednego zdjęcia silnika :D Podejrzewam, że to zwyczajny M4R ze skrzynią CVT. Silników F4RT do Scenika III nie montowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Mój mechanik ma warsztat na Modlińskiej, mówi żeby omijać wszystkie komisy z daleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behbeh Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 (edytowane) kto normalny oddaje do komisu w zasadzie nowe auto z przebiegiem 3000km? Doczytałem ze importowane ze Szwajcarii... no tak, na pewno bezwypadkowe, lol Edytowane 24 Listopada 2015 przez behbeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witman Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Już się łudziłem, że może pod koniec produkcji Scenika III Renault da jakiś mocniejszy silnik benzynowy w dodatku uznawany jako jeden z najbardziej udanych i praktycznie bezawaryjnych 2,0T F4RT. Niestety po rozkodowaniu VIN okazało się, że to Bose 5 P. 2.0 140 X-Tronic CVT E5 z 04.2015 roku, czyli zwykły wolnossacy 2,0 16V 140KM M4R Nissana ze skrzynią CVT. Pawel miał rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Przez chwilę po cichu obstawiałem 1,2 TCe ze skrzynią EDC :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi