gawedakrzysiek Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 (edytowane) Witam. Dwa dni temu wymieniłem akumulator w reno megan 1,9dci kombi 2005r i po wymianie przestawia się zegar. Edytowane 28 Listopada 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagiel92 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 (edytowane) Mam podobny problem, tyle że mój aku się rozładował, wyciągłem go i naładowałem, teraz auto odpala i wszystko oprócz zegarka działa, trzyma przebieg, spalanie itp. Mój ma tak że zmienia godzinę tylko podczas zapłonu i jazdy, dopuki nie odpale auta a mam ustawiony dobry czas to godzina jest ok. Nie wiem czamu zawsze zmienia na coś koło 18~. Auto megane 2 phI z navi i rozbudowanym wyświetlaczem na desce wskaźników. Ktoś miał już podobny problem ? Edytowane 27 Listopada 2015 przez jagiel92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawedakrzysiek Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Po konsultacji z elektrykiem, prawdopodobnie to jest wina anteny gps, sprawdziłem nawigację i mi nie działa poprawnie jak wymienię antenę i się naprawi to dam znać pozdrawiam... Dodano: 06 gru 2015 - 18:44 Witam, nie wiem czemu ale po 1,5 tygodnia jazdy zegarek się już nie przestawia i nawigacja działa poprawnie, czary mary nie wiem przy najmniej nie muszę wydawać na elektryka pozdrawiam... Edytowane 6 Grudnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi