peys Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Czy w scenicu III zasada montażu szyb elekt. z tyłu jest taka sama? Temat wydzielony z Megane I phI [manual] montaż tylnych elektrycznych szyb Mam nadzieję, że powstanie odpowiedni manual. ;) P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Scenik III to już inna bajka, dochodzą moduły sterowania szyb i chyba także aktywacja ich w komputerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peys Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Czy wiesz może coś bliżej na ten temat? Mam podnośniki z silniczkiem i chodzi teraz o elektrykę jak to ugryźc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Dobudować instalację do UCH i aktywować szyby w uch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peys Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) @cinas_ czy jesteś w stanie (czy masz chęć) podpowiedzieć mi jak dobudować tą instalację? Czy można wziąć prąd z lewych lub prawych przednich drzwi? Aktywacja odbywa się za pomocą clipa ,a takowego posiadam. Edytowane 30 Listopada 2015 przez peys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Schemat i do roboty :) Odezwij sie na PW Dodano: 30 lis 2015 - 21:33 Schemat i opis szyb http://www.cinas.mine.nu/upload/pliki/Szyby.rar Edytowane 30 Listopada 2015 przez cinas_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi