meganecoupe02 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Lukas.s, sposób sprawdzony organoleptycznie jak przestaje grać: - pociągnij delikatnie za kabelek - dociśnij kasetę palcem jak już będzie w radiu - wyjmij i szybko wciśnij z powrotem kasetę Sprawdzone na mojej kasecie, a objawy były różne: brak basu/tylko bas/tylko treble/grała jedna strona/albo było za cicho albo za głośno - takie tam drobnostki, czasami zanim zaczęło dobrze grać to już musiałem wysiadać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Oki, dzięki za dobre rady :D , jutro pokombinuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hern Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Dla wszystkich którzy chcą zmienić radyjka a przyzwyczaili się do sterowania pod kierownicą polecam adapterek powodujący że nasze nowe radyjko dowolnej firmy działa pod satelita przy kierownicy. Bajeczka . mój pioneer śmiga jak złoto. można zamówić emailowo . koszt nieduży a radość i wygoda wielka kliknij tu Adapter do radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurt Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 hern, jaka cena u nich adapterka?:D Jestem pewien, że u mnie taniej :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Ja kiedyś chciałem od nich zamówić do radia SONY,o ile pamiętam to cena była ok.130 zł. + przesyłka. Ale nie kupiłem,bo mam teraz touchscreen. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hern Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 hern, jaka cena u nich adapterka?:D Jestem pewien, że u mnie taniej :D:D Ja zapłaciłem 150 zł do laguny. A ile u Ciebie. Bo będę zmieniał teraz do megane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurt Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Ehhh nie daj się naciąć:D Ten z laguny pasuje do meganki:P Trzeba tylko kablologię zrobić dobrą:D A jak coś to 100zł:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 A czy jest adapter do pioneer AVH-P5700 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hern Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Ehhh nie daj się naciąć:D Ten z laguny pasuje do meganki:P Trzeba tylko kablologię zrobić dobrą:D NO I TU POJAWIA SIĘ PROBLEM Kablologia - metodą prób i błędów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurt Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 sei08, będzie niedługo, pioneer następny w kolejce:) Obiecuję:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 To dziękuję bardzo i czekam cierpliwie,bo trochę mi brakuje sterowania przy kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurt Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 hern, Tak wygląda w meganie I W dwójce multimetr w łapkę póki co, rozpiskę będe miał ale za tydzień dwa - ma się zjawić kolega z meganeczką II:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuveFan Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 spoko oko. po weekendzie sie odezwę i ustalimy termin. Ale pozniej procent od przedazy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daimon Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 dzwonilem czytalem i wiem zeby miec radio z mp3 i cd musi byc moc wyjsciowa 4x15...najlepiej lecz nie musi byc z usb, musi miec tez wyjscie na zmieniarke plyt ...ktore radio polecacie?z w/w parametrami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipi Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 daimon polecam ci te marki: Alpina, Clarion, Pioneer. Nie zawiedziesz się. Co do USB to uważaj aby gniazdo USB nie blokowało przedniego panelu. Najlepsze są rozwiązania albo z USB na wydzielonym z przodu nie demontowalnym fragmencie panela nie przeszkadzającym w zdejowaniu przedniego panela albo z USB wychodzącym z tyłu radia na kablu (możesz sobie przeprowadzić wtedy to gniazdo np. do schowka pasażera i nie musisz ciągle wyciągać i wkładać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi