Krzychup Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Odświeże temat, bo mam dylemat... Mam radio oryginalne z odtwarzaczem CD, z wyświetlaczem w desce, a nudzi mi się nagrywać co chwile płyty audio, a z radi, to idealnie odbiera Radio M... nawet na kawałku kabla ;) Zaciekawiły mnie transmitery FM, np taki http://allegro.pl/item797888605_transmiter..._pilot_205.html Czy jakość dźwięku jest porównywalna z radiem? Chciałbym zostawić oryginalne radio, a "dorzucić" MP3... Co sądzicie o transmiterach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Czy jakość dźwięku jest porównywalna z radiem?to zależy czego oczekujesz jeżeli chodzi o jakość.Moim zdaniem transmiter ma gorszą jakość dzwięku niż radio nie mówiąc już o CD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipi Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Krzychup, im tańszy transmiter tym bardziej może ci siać po stacjach. Nie spodziewaj się szczytów po urządzonku za kilka zł na którym i tak lwią część zarabiają pośrednicy. Jedni są zadowoleni z takiego a nie innego rozwiązania inni się wkurzają - a jak będzie z tobą to przekonasz się jak zakupisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanzik Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Ja ostatnio zakupiłem sobie coś takiego http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=17730...ane+kombi+ty%B3 . Dźwięk jest ok , jakość porównywalna z cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Ja transmitera używałem dosłownie kilka minut: kupiłem, podłączyłem, zestresowałem się tragiczną jakością i od razu oddałem. Sprzedawca nawet nie robił problemów. Zmieniłem radio i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychup Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Zastanawiałem się nad tą zmieniarką, ale dopiero co kupiłem Megankę, rozrząd, gaz, ubezp więc na razie 400zł to dość duży koszt... Chyba na razie kupie więcej płyt CD. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi