kammil Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Witam Przymierzam się do zmiany samochodu, mam scenica I i chciałbym zmienić go na Scenica II. Co sądzicie o tym aucie czy jest warte kupna ?? Liczę na Wasze doświadczenie :) Edytowane 31 Grudnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Bouwjaar november 2006 Kilometerstand 256.000 - w NL sprzedany 22.11.2015r APK Ja, t/m 22 november 2015 Aantal deuren 5-deurs Motorvermogen 83 kW (113 pk) Aantal cilinders 4-cilinder Cilinderinhoud 1598 cc Brandstof LPG-G3 Transmissie Handgeschakeld BTW auto Nee, marge Carrosserie MPV Kleur Grijs Kenteken 73-TN-BT - tablice Datum deel 1 21 november 2006 - 1 rejestracja Nawet za dużo mu nie skręcili. Zrobić dokładny przegląd i się dogadać. Sprawdź czy brif nie jest przekreślony bo jak tak to sobie odpuść, bo w tedy kupili go jako uszkodzonego za grosze. Edytowane 29 Grudnia 2015 przez Merkaba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamilek Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Ja bym uważał na LPG bo czy znajdziesz jakiś serwis, który będzie potrafił to serwisować. I poproś o pisemną gwarancję przebiegu skoro taką proponują w ogłoszeniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Ogólnie widać że sprzedaje auto oszust. Jak oszukał na stanie licznika, to czemu nie na stanie technicznym? I do tego auto hak ma. Znaczy ciągał przyczepy, silnik mocniej zużyty jest. Edytowane 29 Grudnia 2015 przez kacper69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamilek Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Akurat hak holowniczy może mieć bo woził rowery ale to ta bardziej optymistyczna wersja Ale oszukuje i to już nakazuje być bardzoo ostrożnym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Szkoda że nie ph II jak z listopada. Skręcony przebieg, hak w większości holenderskich po prostu był, nie znaczy wcale że musiał codziennie z przyczepą ganiać. Gaz-dowiedz się u okolicznych gazowników czy w razie czego się nim zajmą. Ja bym odpuścił, szczególnie że kilka nieścisłości jest w ogłoszeniu. Tak, wiem, to nie oferta w rozumieniu prawnym, ale zwykła ludzka uczciwość wymaga.... zaraz, w wielu przypadkach handlarzy samochodami uczciwość to coś nieznanego, a uczciwy handlarz to często oksymoron. No i podobają mi się tablice, powinien mieć eksportowe (widać przyoszczędzili), a te co ma to jak normalne, żółte powinny być i nie markerem na tekturze pisane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kammil Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Dziękuję za podpowiedzi. Będzie mi łatwiej negocjować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi