mateuszg1990 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Witam, chciałem się dowiedzieć czy jest ktoś na forum kto mógłby załatwić historię mojego samochodu, sprawdzić i mi wysłać. Serwisu w mieście nie mam a przydałaby się historia. Nr vin VF1BT1H0E41001191 Edytowane 4 Stycznia 2016 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Niestety wątek poruszany kilka razy i nikt za bardzo takiego dostępu nie ma. Możesz spróbować sprawdzić ten nr przez portal My Renault. Możliwe, że będzie podany przebieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawciu-o Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Z tego co widzę, to auto jest oferowane na forum Laguny (http://renaultlaguna.pl/forum/topic/132801-renault-laguna-3-20-turbo-panorama/). Może tam ktoś ci pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszg1990 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) To jest moje auto ja je sprzedaje i wiem o nim wszystko ale chciałem mieć wydruk a tak jak mówię u mnie w mieście nie ma autoryzowanego serwisu renault. W rzeszowie jest ale jak jestem to zapominałem przeważnie. A przy sprzedaży to zawsze warto by ten papier mieć bo ludziki jak kontaktów nie mają to nie dadzą historii nikomu poza właścicielowi. Ogólnie tak jak mówie wszystko wiem i był serwisowany... dzięki pozdrawiam Edytowane 4 Stycznia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto-zakup Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Zadzwoń do aso - prześlij skan dowodu osobistego, dowodu rejestracyjnego i prośbę o przesłanie historii w wersji elektronicznej - nie powinni robić problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi