wojtas567 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Witam wszystkich Szukam instrukcji do radia załączonego na zdjęciu (zdjęcie zapożyczone z innego forum) do scenica III. Tak na forum i w sieci znalazłem instrukcję ale tylko do innych wersji jakie były montowane w tych autach. Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 A na Download kolega patrzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Niestety nie ma, już kiedyś szukałem instrukcji dla kolegi i wszędzie jest tylko do radia z gałkami, ale obsługa jest bardzo podobna do tego z Laguny II PH II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas567 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Tej wersji nigdzie nie mogę zlokalizować dzięki za podpowiedź z tą laguną zaraz zerknę Pozdrawiam Wojtas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skautszh Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Instrukcja_radio_Megane_III_Scenic_III (1).pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi