maciekhu Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Witam mam kilka pytań odnośnie mojej megi otóż porobiłem kilka zdjęć komponentom pod maską o których nie wiem do czego służą jak się nazywają itp jeśli ktoś się zna na rzeczy proszę o odpowiedź zdjęcia wrzucam w załącznikach. Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź :) -ta półkulista część przed map-sensorem na której są kody qr -ta mała skrzyneczka którą widać poniżej co o jest za rozdzielacz na przewodzie + z aku (miałem z tym problem po kupnie a chodziło o to że nie ładował mi akumulatora po dokręceniu mocniej każdej z tych śrub problem ustał - widać że to jakby "gruszka jak przy turbawce (też wychodzi pod spodem od niej sztangielka ale chyba to nie od turba bo turbawke mam niżej) czym ona steruje i jeśli jest na podciśnienie to bierze je także w vaccum-pompy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi