darkru Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Witam Mój scenic nie daje się uruchomić tzn. czasem załapywał, i dało się kawałek przejechać. Podejrzewam pompę paliwa, jednak zanim dobiorę się do niej chciałbym sprawdzić przekażniki bezpiecznik od zasilania pompy. Proszę o podpowiedz gdzie znajdują się te elementy? Może jakieś sugestie od kogoś kto spotkał się z tym problemem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Jest wlutowany w moduł UPC znajdujący się pod maską. Ten z bezpiecznikami. Przy silniku K4M 764 jest umieszczony na dodatkowej płytce przekaźników umieszczonej pod tym modułem. Edytowane 10 Stycznia 2016 przez aniewa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkru Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Nie będę więcej przedrzeźniał przedmówcy. Nie cytuj całego posta jeżeli odpowiadasz bezpośrednio pod nim.:!: Czy K4M 764 to mój silnik? Regulamin pkt. 5.13 - cytowanie P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi