witman Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Czyżby kolejna afera spalinowa ? link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Podejrzewam, że to celowa akcja lobby niemieckiego żeby przykryć aferę VW. Teraz dopiero pseudo prasa motoryzacyjna będzie miała pożywkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Jak dla mnie to jest śmieszne, tajemnicą poliszynela jest, że wszyscy na tym polu oszukują :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Może się załapiemy na "zylion $" odszkodowania :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witman Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Mnie to chyba nie grozi mam LPG ;-) Zauważyłem też, że mediach wzrosła nagle ilość reklam samochodów grupy VAG ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Może się załapiemy na "zylion $" odszkodowania :D Ale w zamian zainstalują ekosoft, ja na to nie idę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Sprawa się rozkręca: http://m.interia.pl/motoryzacja/news,nId,1998295 Pewnie chodzi o nowy 1.5 dCi 110 Euro 6, w PL praktycznie był niedostępny w Megane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witman Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Niech się czepią starych gratów i tego czym ludziska palą w piecach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi