peugeot206.88 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 800złza co ? trochę cena nie adekwatna , krótko i na temat , soczewka w megane 2 jest tak kiepska i mało wydajna że pożal się B... 2 dni temu robiliśmy reflektory też do megane 2 , wymiana soczewek na nowe oryginalne Valeo + żarówki H7 Osram Night Breaker +110 i nawet to świeciło. Ktoś też przyjechał kiedyś z DEPO i żałował że to kupił , regulacja nie działa , nie pasują do karoserii i też lipnie świecą , ale opinie są podzielone , jednym świeci piknie a drugim opłakalnie, W celu wyceny i umówienia się zapraszam na pw , nawet jeżeli bym przerobił i zamontował wydajniejsze soczewki typu Hella E55 na żarówkę H7 to nie wyjdzie 800zł , pytanie co oni za 800zł chcą tam zamontować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martini0030 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Panowie podepnę się pod temat kupiłem wczoraj lampę DEPO i zobaczcie jak to świeci. Moim zdaniem tragedia. Lampa daje środkiem poświatę a na długich to zupełna porażka. Czy ten typ tak ma czy trzeba to reklamować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peugeot206.88 Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Następna już chyba 30 osoba stwierdza że to jest lipa , każdemu z osobna tłumaczę że się nie kupuje podrób , aby mi nikt nie zawalał skrzynki to daję prostą wycene , do każdego trzeba doliczyć wysyłkę / Zamontować mogę soczewki H7 wydajne , w tym jest światło mijania i drogowe (nazywa się je Bi-halogen) i koszt masz 800zł zwykłe soczewki h7 wydajne , koszt 600zł Oryginalne te co są w meegane 2 koszt 460zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi