strazak2005 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Mam pytanko. Kupiłem Grand Scenica z Niemiec z nawigacja Carminat TOM TOM live w języku niemieckim. Kartę mam z mapami Niemiec i Europy ale po niemiecku. Czy idzie zmienić język, czy muszę zmienić kartę na Polską i wtedy będzie po Polsku oprogramowanie. Edytowane 1 Lutego 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 W ustawieniach można zmienić język. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strazak2005 Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Dziękuje. Zmieniłem w ustawieniach język na polski,tak jak pan podpowiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi