Szpula Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Szukałem i znalazłem bardzo ogólny opis jak wyjąć szufladę spod siedzenia w Scenicu II. Jeden mówi żeby coś tam odblokować, i pociągnąć w bok, drugi że do góry... Jak wyjąć szufladę w Scenicu I ? Czy jest podobnie? Wiecie co nacisnąć i w którą stronę pociągnąć? Mam duże zdolności do łamania wszelkiego plastiku w aucie, dlatego wolę zapytać zanim znów coś zniszczę :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Jak wyjąć szufladę w Scenicu I ? Są cztery śruby po bokach, odkręcasz i szuflada wychodzi. Śruby to TORX, dojście do nich jest średnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpula Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 U mnie wszystko jest zabudowane plastikami aż do progu. Szuflada wysuwa się na czarnych plastikowych szynach i w nich nie ma śrub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Nie wiem czy dasz radę wyjąc samą szufladę, tzn ten element który się wysuwa spod fotela. Ja odkręcałem całość, na bank są śrubki, pomiędzy prowadnicami fotela. Dobrze popatrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 W Scenic I szufladę trzeba wykręcić jako całość. Nie da się wyjąc samej szuflady. Ba nawet próbowałem ją zdemontować już po odkręceniu. jest jakieś zabezpieczenie, ale nie mogę znaleźć jak to zrobić. Niestety musisz wykręcić, są dwa torxy dość długie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpula Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Dzięki za info. Znalazłem te torxy szukałem ich w szynach, a one są od góry w obudowie. W szufladzie miałem olej i wylało mi się parę setek. Myślałem żeby ją wyjąć i potraktować karcherem, ale w takiej sytuacji wybiorę olej ręcznikami papierowymi i wyczyszczę jakimś płynem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) To musisz jeszcze wyrwać z dna taki jakby filc, chyba, że tego nie masz. ja na dnie szuflady mam przyklejony filc. Edytowane 13 Lutego 2016 przez ZygaM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpula Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Tak. Jest ten filc. Jak będzie cieplej to będąc na działce dotnę sobie jakąś wykładzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi