waldtom1 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Witam jestem tu nowy na tym forum Nie dawno kupiłem megane 3 rok 2009 1.6 benzyna od pewnego czasu słyszę dziwne hurgotanie siedząc w samochodzie dzieje się to na zimnym silniku na wolnych obrotach (bez biegu)nieraz jak wcisnę sprzęgło przestaje a czasem jak wciskam hurgocze dalej po przejechaniu kilku kilometrów gdy zatrzymuję się na światłach czy stoję w korku wszystko jest OK nic nie słychać odgłos ten dochodzi od strony kierowcy dodam biegi wchodzą lekko bez żadnych problemów nie sprawdzałem stanu oleju w skrzyni bo nie mam kanału czy to może być łożysko czy miał ktoś podobne problemy? Pozdrawiam i czekam na podpowiedzi co może być przyczyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 To może być dźwięk z wysprzęglika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi