Magee Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 (edytowane) Witam Mam taki problem ponieważ od 2 dni zdarza się, że po przekręceniu kluczyka nie uruchamia się silnik i nie słychać kręcenia rozrusznika. Światła działają, wszystkie ikonki, które świecą się zazwyczaj świecą, nie gra radio, czasami włączy się na chwilę i wyłączy. Co to może być? Dodam, że czasami wszystko działa normalnie, problem pojawił się znienacka. Ostatnio gdy nie chciało zaskoczyć po przekręceniu kluczyka wrzuciłam 1 dodałam trochę gazu i zaskoczyło, może to wina kluczyka, może bateria jest słaba, akumulator wymieniamy jakieś 2 lata temu. Co to może być bo ja nie mam pojęcia? Auto jest w benzynie Edytowane 8 Marca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Proponuję posprawdzać bezpieczniki w podszybiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 że po przekręceniu kluczyka nie uruchamia się silnik i nie słychać kręcenia rozrusznika Takie objawy daje uszkodzony rozrusznik. Wg.mnie będzie konieczna regeneracja rozrusznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi