AnnaMaria87 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Witam mam problem ostatnio wyciągałam fotelik samochodowy córki o którym zapomniałam z samochodu - za kierowcą z tyłu i zapomniałam że zamknęłam drzwi ku mojemu zdziwieniu drzwi się otworzyły - czy ktoś może mi powiedzieć od czego zacząć poszukiwania problemu - centralny zamek zamyka pozostałe trzy drzwi - tzn przednie kierowcy i pasażera oraz tylne pasażera czy możliwe że jakoś się rozprogramowała karta? albo coś ? np po odłączeniu akumulatora? proszę o pomoc pozdrawiam Ania Edytowane 9 Marca 2016 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Karta do tego nic nie ma. Do sprawdzenia kable, bo może wiązka jest przetarta. Ewentualnie zepsuł się siłownik zamka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaMaria87 Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 witajcie W sobotę mąż rozebrał bok wyjął zamek wiązki wyglądają ok. Kupiliśmy używany zamek i początkowo zamykał się ale od zewnątrz po zamknięciu przez centralny od zewnątrz nie było można otworzyć drzwi od środka tak, po jakimś czasie drzwi się otworzyły ale po sprawdzeniu okazało się że otworzyły się bo centralny znowu nie zamyka. Czy możliwe ze mam takiego pecha i trafiłam na używany zepsuty zamek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Jest to możliwe. Ja bym na początek sprawdził woltomierzem, czy dochodzi impuls zamykania do zamka. Wtedy na pewno będzie można wykluczyć wiązkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaMaria87 Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 (edytowane) Papuga na których pinach? bo jest ich 6 Regulamin pkt. 5.13 – cytowanie Aston76 Edytowane 18 Marca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Niestety nie pamiętam, by trzeba było zerknąć w schematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaMaria87 Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 (edytowane) Papuga Czy mógłbyś doradzić gdzie tego szukać? Regulamin pkt. 5.13 – cytowanie Aston76 Edytowane 18 Marca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Dział download, a w nim promowany plik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi