kataryniarz Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 djb a co konkretnie w tym ogłoszeniu widzisz? Dla mnie jest OK, to wersja po liftingu ph2 z LED-ami, wszystko się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djb Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Sory nie docztalem ogloszenia, przyjalem ze to gtline Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox-72 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) Cześć W grudniu 2015 kupowałem u gościa Megankę III Grandtour 1,4 TCe, pełna profeska, auto sprawdzone w ASO Renault w Raciborzu i wszystko ok. przebieg, naprawy,akcje serwisowe, pełna dokumentacja do auta. Megankę kupiłem z przebiegiem 70000 km do tej pory przejechałem 6000 i nic się ne dzieje. Poniżej link do do ogłoszenia fajnej wersji: http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-lpg-bezwypadkowy-navi-kolor-alu-klima-oplacony-ID6yjQxT.html Może komuś się przyda Jak nie w tym dziale to proszę o przeniesienie pozdr Marcin Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez fox-72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiman Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Nie odbiegajmy od tematu GT-Line (choć oferta godna uwagi). Koledze "djb" gratuluję zakupu, oby autko się sprawowało. Na otomoto pojawiło się nowe ogłoszenie z GT-Line http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-1-9dci-130km-gt-line-lux-navi-skory-pdc-full-gwarancja-bezwyp-serwis-ID6ykvFB.html#2a0deb0d3f Licznik elektroniczny, czarne listwy - może takie wersje faktycznie były? Ta za to (chyba) warta uwagi. Wszelkie detale się zgadzają. http://allegro.pl/show_item.php?item=6093464372#0a263e069e Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez kaiman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 1. Licznik budzi wątpliwości. Auto z Włoch sprzedawane w słynnym już z lewych komisów Gnieźnie... nie przesądzam, ale czujność wzmożona. Oczywiście ściema z rocznikiem i "modelem 2012". 2. To jest model 2012 ph2 i tu się wszystko wizualnie zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behbeh Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Tak jak napisał kataryniarz w pierwszej licznik na pewno nie taki. Wg mnie zderzak przedni i kierownica też nie. W 2012 powinny być LED-y na dole (tak jak w tej drugiej) a kierownica z obszyciami itd. Zderzak i kiera pasowały by do wcześniejszej gtline, licznik do żadnej. Możliwe co prawda ze zmiana zderzaka/kierownicy była gdzieś w trakcie 2012 (wydaje mi się ze nie ale nie chce mi się szukać), ale licznik i tak nie teges :) Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiman Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Jak wczytasz się w ogłoszenie to znajdziesz, że to wóz z 2011 roku a nie jak jest napisane na początku z 2012r... Także zderzak czy kierownica raczej pasują. Dodano: 22 kwi 2016 - 12:37 Ładnie prezentująca się GT Line http://olx.pl/oferta/renault-megane-1-6dci-130kmgt-linesportledskoryfv23-gwarancja-CID5-IDeTk0D.html#b9a9009cbc Tyle tylko, że po opiniach krążących po internecie, nazwa miasta trochę odradza kupno tego auta. Poza tym powinien mieć chyba srebrne obudowy lusterka. Dodano: 14 cze 2016 - 13:06 Odświeżę trochę temat, bo powraca w moim przypadku jak bumerang. Mam do speców pytanie. Jaka gama silników była dedykowana do GT-Line, z diesli na pewno 1,5 i 1,9 a w benzynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Inaczej, w wersjach GT były tylko 2-litrówki, diesel i benzyna. Gt-line miało tylko mniejsze pojemności i moce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiman Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Czyli silniki 1,4 czy 1,6 to standard przy tym modelu. Zastanawia mnie jeszcze, że w Niemczech przy silnikach 1,6 piszą, że jest na paliwo E10. O co chodzi z tym rodzajem paliwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behbeh Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 w Polsce GTline było pakietem do wersji dynamique (przynajmniej w 2012)... a o ile pamiętam Dynamique mogło mieć każda benzynę wtedy dostępna (tak jak pisali koledzy bez tej 2litry- 180+ koni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 (...)w Niemczech przy silnikach 1,6 piszą, że jest na paliwo E10. O co chodzi z tym rodzajem paliwa? Auto jest przystosowane do spalania benzyny z etanolem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djb Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 (edytowane) Właśnie pojawiło się fajne GTline jakby ktoś szukał. P.S. Jak w moim też ma zegary elektroniczne więc chyba sobie można takie było dobrać http://allegro.pl/megane-1-6-16v-110km-gt-line-navi-ledy-skory-pdc-i6578162099.html Edytowane 27 Października 2016 przez djb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiman Opublikowano 26 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Jak widzę auto oferowane w Polsce z założonymi normalnymi niemieckimi blachami odrazu wydaje mi się to podejrzane. Cena trochę niska jak na ten rok i fl. Ciekawie wygląda GT Line w białym kolorze, np. ta http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-gt-line-przepiekny-54tys-km-ID6yCihd.html#xtor=SEC-8 ale to ogłoszenie wisi już trochę na otomoto. Parę postów wyżej pytałem o gamę silników w GT Line, z 1,2 jeszcze się nie spotkałem... Nie za mały silnik jak na takie auto i jeszcze w takiej wersji? Obecnie wiem, że nawet w Talismanie oferują taki motor z dwiema turbinami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Kaiman te białe kombi miało malowany zderzak z przodu, lampy nie są od gt line, napisy na klapie chyba też źle przyklejone. A tej od djb nie widzę, bo jest źle wklejony link i przez tapatalka nie mogę otworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiman Opublikowano 26 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 meganecoupe2: Ten zderzak wydawał mi się podejrzany ze wzgl na to że jest cały biały (brak czarnych elementów w środkowej części). Spróbuj ten link: http://allegro.pl/megane-1-6-16v-110km-gt-line-navi-ledy-skory-pdc-i6578162099.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi