davhut Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Witam, od kilku dni zmagam sie z problemem ze skrzynią biegów. Mianowicie nie wchodzi 6 bieg tzn raz wchodzi raz nie, coś haczy i nie da się go wbić. Zauważyłem, też że 5 bieg ma lekki opór, ale wchodzi. Byłem dziś w norauto i tam mechanik sie poddał, stwierdzil abym jechał do serwisu Renaulta. Pozostałe biegi wchodzą idealnie. Dziwne jest to, ze problem nie wystepuje za kazdym razem. Czy ktoś ma jakieś pomysły ? z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar1965 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 A może coś - luz? w zewnętrznym mechanizmie zmiany biegów , mam na myśli linki i przegubiki przy nich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi