kudys11 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 (edytowane) Zakupiłem parę miesięcy temu megane II phI z solar dachem. Podczas oględzin podczas zakupu solar nie otwierał się, sprzedający zapewniał że działał i nie wie co się stało. Udało się trochę utargować i po transakcji, okazało się że wystarczy go przyuczyć i zaczął jeździć. Teraz gdy zrobiło sie cieplej chciałem go otworzyć, jednak solar nie chce się otworzyć, słychać tylko cykanie z okolic silniczka sterującego, czyli sterownik otrzymuje sygnał. Sprawdziłem bezpieczniki w kabinie i wszystkie są ok. Czy pod maską też jest jakiś bezpiecznik od solara? Jeśli tak to który to? Edytowane 1 Czerwca 2016 przez kudys11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newone Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 A nie haczy o tylną szybę. Pchnij go ręką przy otwieraniu, jak pomoże to wymien slizgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi