Maniek Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Ja mogę jedynie powiedzieć z własnego doświadczenia - 16' - w sumie generalnie dobrze mi się na nich jeździ, jakieś nierówności czy mniejsze dziury sprawnie tłumi, ale to zasługa też zapewne zawieszenia. Z kolei na zimę mam 15' i już troszkę inaczej się jeździ, ale nie ma co narzekać, jest dobrze Ciekawe jak będziesz latał to serwisu aby wyprostowali Ci felgi - nie no żart oczywiście, niech się jeździ jak najlepiej :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshki Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Ojciec ma w Lagunce II 225/45 R17 i nie narzeka...trzeba poprostu wiedziec gdzie zwolnic a gdzie ominac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Dokładnie jest tak jak Ty mówisz Chociaż niektórzy mają 15' i są niezwykle zdolni bo potrafią i takie pokrzywić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5qra Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 .trzeba poprostu wiedziec gdzie zwolnic a gdzie ominac nie chcę być złosliwy, ale w Bytomiu - wszędzie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshki Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 hehe i tak mi nikt nie obrzydzi tych 17'tek w koncu swiat sie nie konczy na Bytomiu :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5qra Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Ej, nie mówie o obrzydzaniu. W Bytomiu widuję masę fajnych modeli. A 17" juz nie jest żadnym cudem. Po prostu ja zdecydowałbym sie na 16". Ot moja opinia. Swoją drogą nie widziałem jeszcze tego wzoru na żywca - trzeba poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshki Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 hehe ja zartowalem z tym obrzydzaniem...tego wzoru na zywo tez nie widzialem, jedynie w prospekcie Meganki jest tam zaprezentowany, jaki jest rzeczywisty efekt poloczenia auta z tymi kolkami bede wiedzial dopiero w czerwcu...z 16'tkami widzialem juz pare autek i chcialem cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 No felgi sie prezentuja bardzo pieknie widzialem w Bamarko Sam sie zastanawiam nad tymi felgami :) Nie orientujesz sie czasem ile one kosztuja jakby chcialo sie dokupic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 16" w salonie kosztuja standardowo kolo 700/sztuka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshki Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Ja doplacalem do tych felg 700zl w salonie, jednak mozna je dostac takze na allegro: http://www.allegro.pl/item167837923_super_...ali_.html#photo http://www.allegro.pl/item166071617_felgi_...nowe.html#photo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 a ja bym TE lyknal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshki Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 no Louxor'ki tez ladne 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReiL Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Yoshki chcesz kupowac ja w Dabrowskich w Zabrzu??niewiem ale wydaje mi sie to chyba jedno z drozszych aso jakie znam.....a tak pozatym to autko fajne i felgi te co drno pokazal tez fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 ReiL, a ile tych tanich (tańszych) ASO znasz- ja żadnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReiL Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Szczerze to juz keller w gliwicach wydaje mi sie byc lepszy....ale moze to tylko moje odczucia no ja za dobrze aso dabrowskich nie wspominam. ' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi