hymmen Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 (edytowane) Przewody paliwa. Poczytaj więcej... Niestety u mnie problem nadal nie rozwiązany. Edytowane 23 Stycznia 2017 przez hymmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teg Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Witam i przybywam z ratunkiem ;) Jestem po gwarancyjnej wymianie przewodów paliwa w 1.5 dCi, rocznik 2015. Otóż w 2015 były na to dwie akcje serwisowe. Na początku i pod koniec roku. Na początku wymieniono wężyki, a pod koniec jeszcze raz wężyki na inne + cały przewód paliwowy (metalowy) wraz z jakimiś cudami na nim. Po wymianie cisza, nic nie buczy. Oczywiście ASO najpierw udaje, że mi się wydaje, że każdy tak ma, że "to buczy silnik" itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gobee Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 A jak ze starszymi samochodami np.2009r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 To zdaje się dotyczyło tylko Fluence. W SCIII 1,5 dCi była akcja serwisowa dotycząca złego ustawienia elementów rozrządu i w efekcie spadania paska rozrządu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbr Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) Też posiadam rocznik 09, w ASO stwierdzili, że nie było nigdy takiej akcji serwisowej. Wymieniłem przewód tak jak polecili koledzy tu i w innych wontkach i jest znaczna poprawa. Edytowane 21 Lutego 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teg Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Bo tak naprawdę nie było na to akcji serwisowej w tym sensie, że wzywali samochody do naprawy. Po prostu klienci się skarżyli aż Renault znalazło rozwiązanie. Trzeba się dopraszać na gwarancji o to. Ale to jest cały wąż elastyczny + metalowy, czas wymiany kilka godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unik88 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Poradzil sobie ktos z tym problemem ??. Juz mnie do szalu doprowadza ten dziwiek REGULAMIN pkt 5.6 literki PL - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Masz odpowiedź powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi