MrNeo Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Od kilku dni mam problem z drzwiami przednimi od strony pasażera. Z zewnątrz klamka działa bez żadnego problemu, a od środka rusza się z minimalnym oporem i nie otwiera drzwi. Sądziłem, że może pękł jakiś plastik przy klamce i linka uciekła, ale po rozłożeniu tapicerki wyszło na to, że haczyk na klamce dobrze łapie linkę. Zresztą, pociągnąłem za linkę kombinerkami i drzwi się także nie otworzyły. Gdzie jeszcze mogę szukać przyczyny mojego problemu z drzwiami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Spadło cięgno przy zamku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrNeo Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Sądziłem, że od strony zamka cięgno jest zamocowane na stałe. Dzięki za trop! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi