Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Witam ja z takim prostym pytaniem jak się dostać w megane I ph II do zbiorniczka z płynem do spryskiwania szyb ? Podejrzewam, że mam dziurę i chce to sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimak Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 U mnie trzeba zdjąć plastikowe nakole w prawej wnęce przedniego koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Tylko przez zdjęcie nadkola. Inaczej się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Nalej wody pod korek i zobacz czy ucieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Ma ktoś instrukcję wymiany zbiorniczka spryskiwaczy ? Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi