Sparky01 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Witam,jako że na wyświetlaczu pokazuje mi -40 stopni to postanowiłem coś zrobić,poczytałem i dowiedziałem się że ten czujnik jest schowany w prawym lusterku czyli strona pasażera,tylko że u mnie go nie ma,za to jest coś podobnego w lewym ( na zdjęciu) czy to jest ten czujnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Tak ,to jest czujnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparky01 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 To jak to możliwe że jest w lewym lusterku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelosek Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Może lusterko z anglika? Bo oni pewnie tam wszystko na odwrót mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparky01 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Właśnie też mnie to ciekawi,chyba pozostaje wyciągnięcie czujnika i wstawienie go do prawego lusterka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Po co przekładać.Bez znaczenia jest w którym lusterku ,byle dobrze pokazywał temperaturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaag Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Niby tak ale instalacja w EU prowadzi z UCH do prawego lusterka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Najpierw trzeba sprawdzić czy instalacja jest w prawym lusterku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparky01 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) W lewym był podłączony i nie działał,w prawym też nie działa,więc chyba jest zepsuty,ciągle pokazuje -40 stopni. Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez Sparky01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zewrzyj kabelki od czujnika, jak wskazania się zmienią, to do wymiany czujnik, a jak nie, to powodów trzeba szukać w kablach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparky01 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) W prawym lusterku są takie dwa kabelki nie podłączone z plastikowymi wtyczkami, pod to podłączyłem czujnik i nic nie pokazuje, dodatkowo dodam że nie działa mi elektryczne sterowanie prawego lusterka, więc sam nie wiem. Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 By trzeba było prześledzić, czy wiązka w drzwiach jest sprawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi