rafallipusz Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Witam wszystkich nie dawno odkryłem dopiero tą strone autotesto jestem ciekawy czy ktoś korzystał z ich usług. Ciekawi mnie wogóle ta opcja "znajdziemy samochód za ciebie" . Jesteśmy już 3 tygodnie po zakupie meganki II ale zaciekawiłem się nimi na przyszłość, niejestem takim znawcą i często człowiek kieruje sie sercem jak zobaczy jakąś fure zamiast na chłodno ocenić auto. Więc koledzy i koleżanki jakie są wasze doświadczenia z autotesto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniusz Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zamówiłem raport przed zakupem, do którego ostatecznie nie doszło. Egzemplarz Megane II okazał się lekkim szrotem. ALe treść i dokładność opinii na temat auta- imponujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallipusz Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) A jaką opcje wybrałeś? nie dzwoniłem do nich jesteśmy już po zakupie ciekaw mnie jeszcze opcja taka czy jak wykupiłbym pakiet to zamiast pisemnego raportu nie pojechał by na umówione miejsce i razem byśmy sprawdzali takie autko. Regulamin pkt. 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) -Prezes Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi