oko26 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Witam Niedawno kupiłem Modusika z 2005r z silnikiem 1.4 i mam kilka pytań. Szyba od kierowcy po dłuższym przytrzymaniu(naciśnięciu na maxa do góry) zasuwa się sama do końca natomiast od pasażera już nie chce, jak puszczę przycisk to się zatrzymuje, co może być powodem?, dodam że żadne programowanie nic nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Może tak ma być. W starszym scenolu też tak miałem. Tylko szyba kierowcy miała 5 pozycyjny przycisk, pasażera już nie i to zarówno ten lokalny na prawych drzwiach, jak i ten na panelu kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Impulsowe sterowanie ma tylko szyba kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oko26 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Dziękuję bardzo za odp.. W espace 4 wszystkie szyby dosuwa się przy przytrzemaniu dłuższym, wiec myślałem że to norma, a tu jednak nie. Dzieki za wyprowadzenie mnie z błędu Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez oko26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 W espace 4 też były "zwykłe" szyby oraz impulsowe. Wszystko zależy od wyposażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi