Siwy19 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Witam Mógłby ktoś sprawdzić u siebie czy też występuje u was taki bolec jak u mnie, mam go po obu stronach, natrafiłem na niego podczas szukania kabli do głośników wysoko tonowych, z lewej strony nie było wtyczki w tej zaślepce a z prawej była więc poświeciłem latarką w ten otwór na miejsce głośniczka i było widać kabel i za pomocą imbusa udało mi się go wydostać. Tylko nie rozumiem dlaczego nie był na swoim miejscu. Dodam ze mam radio tej pierwszej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Tak to wygląda, u mnie jeszcze na dodatek jest podrdzewiałe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy19 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 wielkie dzięki myślałem że auto było naciągane i to pozostałości po naprawie :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi