kicaj Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Mam nieświecącą żarówkę nad tylną tablicą rejestracyjną w Megane II kombi 2004. 1. Czy to może być także powód możliwości otwarcia klapy? 2. Po jakich numerach szukać żarówki zamiennej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 1. Czy to może być także powód możliwości otwarcia klapy? O co chodzi? Po jakich numerach szukać żarówki zamiennej? Zwykła żaróweczka C5W, tylko uważaj bo występują w 3 długościach, najlepiej wziąć starą na wzór. Sprawdź, czy czasem styki żarówki nie są skorodowane, bo czasem oprawka potrafi się po prostu rozpaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicaj Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Okey, już wszystko chyba wiem... Mechanik powiedział, że klapy nie mogę otworzyć bo muszę wymienić mikrostycznik? Jak go znajdę jakiś numer OES? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zerknij na allegro pod hasłem przycisk do klapy, nowy oryginalny kosztuje ok. 70 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi