cebgrz Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Witam, mam problem ze sparowaniem kluczyka w sceniku 98r.. Padły mi baterie i po wymianie kluczyk nie odblokowywał immo, wygenerowałem kod pin z vinu i kodu z kluczyka ale mam problem ze sparowaniem. Postępowałem dokładnie tak samo jak tutaj http://megane.com.pl/topic/45043-problem-z-kluczykiem/ . wszystkie czynności zostały prze zemnie wykonane i na końcu kluczyk nie chce się sparować. Bardzo proszę o pomoc ponieważ uciążliwe jest ciągłe wpisywanie pinu. Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 I tam wystarczyło się dopisać a nie zakładać nowy temat :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Temat wielokrotnie poruszany na forum. Skorzystaj z wyszukiwarki !!! Temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi