Tomasz_29 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Witam Szanownych Forumowiczów, w niedługim czasie planuję założenie haka do mojej megane III Hatchback 5D. Chciałbym w tym celu zakupić oryginalny moduł haka z wiązką, żeby montaż był łatwy i przyjemny, a żebym nie musiał przecinać przewodów do lamp itp... Mam okazję zakupić oryginalny moduł wraz z wiązką pochodzący z rozbitego kombi, tylko nie wiem czy złącza lamp itp są takie same jak w hatchbacku 5D... czy ktoś może mi podpowiedzieć jak to jest? Nie chciałbym zakupić czegoś czego później nie wykorzystam :) Hak będzie nowy - boję się używki z uwagi na nieznane pochodzenie... Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam, Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulca Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Ja miałem odwrotnie, zakupiłem moduł z 5d a montowałem w kombi. Jest mała różnica, we wtyczkach podłączanych do tych co idą oryginalnie do lamp (wtyczki z modułu) trzeba zamienić miejscami przewody od pozycyjnych i stopu. Reszta działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablomichal Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 (edytowane) @Kulcu, czy musiałeś przecinać ten purpurowy kabel co idzie w progu przy kierowcy (zasilanie). Bo tak rozumiem z instrukcji. Edytowane 8 Maja 2018 przez diablomichal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablomichal Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 FYI, Przeciąłem ten kabel i połączyłem zgodnie z instrukcją Renault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi