pol_sc Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Witajcie, Czy ktoś z Was spotkał się z problemem braku wszystkich kontaktów po sparowaniu telefonu z radiem? Telefon marki Samsung. Po aktualizacji kontaktów z telefonu nie widać w samochodzie niektórych kontaktów, ale nie do danej litery ale wybiórczo zaczynające się na różne litery. w ASO nie wiedzą o co chodzi. Pozdrawiam, POL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 nie tylko w Samsungu tak się dzieje. Ja mam Windows Phona 8.1 i mam to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Strzelam: może jest zależność kontakty w telefonie a na karcie, może polskie znaki, długość nazw, dodatkowe opisy kontaktów... może coś nie pasuje interfejsowi samochodu w tych kontaktach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_f Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Kontakty zapisane na karcie SIM? Ja mam Windows 8 na telefonie, kontakty w pamięci telefonu i wszystkie są widoczne w samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Istnieje duża szansa, że jest problem z kodowaniem znaków. Najlepiej stworzyć testowe kontakty z różnymi wariantami i przetestować import. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol_sc Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Wszystkie kontakty mam w jednym miejscu - Gooogle, na SIM i w Telefonie nie mam kontaktów. Przykład: widać wpis TATA PRACA, a nie widać TATA ;/ gdyby było na odwrót to bym kombinował... Spróbuję stworzyć jeszcze w telefonie taki wpis i zobaczyć czy działa. Jaką wersje oprogramowania radia macie u siebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi