adrian1x Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Witam. Musze wymienic kawalek progu i część słupka, a właściwie jego poszycie. Jest to strona kierowcy. Czy części z anglika będą pasowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 (edytowane) beda :) Edytowane 27 Czerwca 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian1x Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 W takim razie jeszcze jedno pytanie. Czy drzwi przed i po lifcie czym się różnią? Czy można stosować je zamiennie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Sama blacha jest taka sama, różnice są w listwach bocznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian1x Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 A czy listwy przed liftem podejdą do drzwi po lifcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 podejdą, ale poliftowe nie miały oznaczeń silnika (na przednich drzwiach przed liftem było oznaczenie wersji silnikowej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian1x Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Ja w swojej przed liftem nie mam żadnych oznaczeń. Może w Megane II było, w III jeszcze nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Dokładnie, żadnych oznaczeń nie ma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi