Romualdo Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Witam W Megane III 2010 bez Navi wyświetlił się komunikat:" interruption navigation ". Po odłączeniu akumulatora komunikatu już nie ma, ale tym razem nie można uruchomić radia, a na wyświetlaczu mruga godzina. Temperatura wyświetla się dobrze. Czy ktoś miał i rozwiązał ten problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek79 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Kolego rozwiązałeś problem? U mnie na gwarancji wymieniono radio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Radio nie do uruchomienia. Kupione drugie ( używane) i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilK Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 witam, odświeżę temat, jestem świeżo bo doposażeniu w nawigację swojej Megane III i też wyświetla mi co jakiś czas ten komunikat na dolnym pasku "interruption navigation" i jest piknięcie, nie ma reguły czasowej, po prostu czasem jest po 10min, a innym razem co 5 min. Nawigacja ciągle działa tylko to piknięcie i komunikat dosłownie przez pół sekundy zna ktoś rozwiązanie problemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi