rsobczynski Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 (edytowane) Witam mam Renault Megane mk2 i mam problem z szybą. Wymieniłem moduł na nieodginalny i po tygodniu opuscil mi szyba jak auto satło zaparkowane na parkingu i spalilo silnik i zerwalo linke. Wymienilem motor prowadnice i moduł na i dalej nie dziala wymienilem tez panel z przyciskami i tez nic testowalem przyciski na tylnej szybie i dzialaja prą do motorku dochodzi sprawdzalem testerem napiecia, przyciski sie podswietlaja w nocy wiec prad dochodzi do przyciskow czyżby wiazka??? sprawdzalem u siebie i teraz moje pytanie brzmi czy kable od przycisku ida do wnetrza auta i dopiero wracaja do motorku zeby dac impuls czy jak??? bezpieczniki sprawdzone bo szyba od pasażera działa. Edytowane 18 Lipca 2016 przez rsobczynski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 A próbowałeś restartować kompa? Może komputer odciął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rsobczynski Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Sorki może głupie pytanie jak zrobić reseta odlączyć akumulator?? wystarczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 (edytowane) Tak, odłącz na 5min i podłącz. W MII trzeba douczyć szyby aby płynnie się otwierały po każdym resecie. Edytowane 17 Lipca 2016 przez AdamiGo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rsobczynski Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Nie pomógł reset. Dalej jest tak samo, a pod kierownica nie ma jakiegoś modułu za to odpowiedzialnego albo bezpiecznika w komorze silnika (bo tych nie sprawdzałem) ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi