nikielita Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Witam. Mam czarną megane 2 cc z 2007 roku i chcę założyć białe felgi. Moje pytanko - jakie? W tej chwili jeżdżę na 17 calowych, ale nie podobają mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2986 Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Przejrzyj znany portal aukcyjny w rozmiarach od 18" w górę i na pewno coś wpadnie Ci w oko ;) W żony megance mamy założone fondmetale 18", mocne felgi i wzór całkiem spoko, delikatny dystans do nich i auto będzie się świetnie prezentować ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu91 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Mnie się bardzo podobają Tomasony TN1 na Megane 2, w białym myślę, że stroiłyby pięknie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2986 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Tylko obecnie znaleźć tn1 z parametrami takimi żeby wlazło to do megany jest bardzo ciężko ;) Na stronie producenta są dostępne 4x100, 18 cali, 8,5J i ET35 i tego już do megany nie wsadzisz bezkolizyjnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi