Kamciu Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Witam mam pytanie do wszystkich użytkowników megane którzy maja założone dystanse w aucie bo doszły mnie słuchy, że przy założonych dystansach na przodzie w aucie nie da się jeździć bo auto robi się pod sterowne bardzo ?? Czy to prawda może się ktoś na ten temat wypowiedzieć ?? Pozdrawiam i proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mano Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zależy jakiej grubości dystanse są założone, czy są dobrze dobrane i czy mają kołnierz centrujący. Fajnie wyjaśnione jest wszystko na: dystanse do felg Eibach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaudiusz76 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Znajomy ma RSa na dystansach 20mm, przód i tył ..... lata non-stop, na Torze też i nie zauważył różnicy ..... przynajmniej tak twierdzi :D Inną opinie jaką spotkałem to że na tył bez problemu i nie mają wpływu ale na przód, gdzie napęd, to wtedy może wystąpic duża podsterownosć i zużycie szybsze podzespołów ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi