zbychu5757 Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Czy ktoś zna dobrego i niedrogiego mechanika z okolic Łodzi do mojej Megane II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 W Zgierzu na Piątkowskiej 90 masz mechanika, który zajmuje się tylko renówkami. Tel. 500-005-148 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadims Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ja serwisuję w Pecit Jacek Karasiński Łódź, ul. Rycerska 7A tel. 42-646-99-33 Zajmują się francuzami. Serwisuję tam już drugi samochód i jest OK. Wcześniej miałem Peugeota 306, teraz Megane II ph2 sedan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi