zbyszek13pl Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 (edytowane) Połączono w jeden temat. Czy zainstalowanie najnowszych tapet w radiu scenic 3 z 2009 r wiąże się z wymianą radia na nowsze ? Czy ktoś z obecnych na forum podejmie się wymiany radia na z bluetoth i usb i jakie ewentualnie byłyby tego koszty. Mam scenica 3 z 2009 r , mieszkam w warszawie. Pozdrawiam Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Chyba nie rozumiem tematu i pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek13pl Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam, zgadza się napisałem dość chaotycznie, z braku czasu, przepraszam. Mam scenica z 2009r radio bez bluetoth i usb. Dokucza mi brak BLUETOOTH, przydałby się też usb do słuchania mp3 i nowa szata graficzna w wyświetlaczu radia, widziałem atrakcyjnie wygląda. Rozwiązania audio w tym samochodzie są jakieś nieprzemyślane do końca, np złącze aux lub wachlowanie płytami od których odszedłem już chyba z 15 lat temu. W związku z tym pytanko, jakie byłyby koszty takiego unowocześnienia? Wiem, że jest to do zrobienia, sporo się naczytałem. Pozdrawiam, Zbyszek Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Grafika radia to licznik inny Radio można wymienić Radio około 150 - 170 zł cbox 200 zł z okablowaniem, mikrofon 90 zł , wiązka kabli do mikrofonu 50 zł, zmiana konfiguracji licznika Można wstawić radio poliftowe wtedy mamy USB już w radiu ale jest problem z kostkami do radia bo są inne , robiłem przejściówkę do instalacji ale średnio cenowo to wychodzi około 150 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi