Wienio27 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam. Światła przeciwmgłowe przednie przestały działać, kontrolka w aucie działa normalnie. Myślę pewnie bezpiecznik się spalił i tu się zaczynają schody, bo nie wiem gdzie on jest. W kabinie raczej go nie ma, jest opis w książce i nie ma tam bezpiecznika od halogenów, są jeszcze jakieś bezpieczniki koło akumulatora ale tam są tylko dwa bezpieczniki i nie sądzę, że to któryś z nich. Może ktoś mi powiedzieć gdzie go szukać? Pozdrawiam Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Moze wtyczka przy zderzaku? Halogeny sa zdaje sie zabezpieczone jak swiatla mijania - oddzielne zabezpieczenie na kazda zarowka. Dwa na raz by sie uszkodzily? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wienio27 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) No ok tylko gdzie te zabezpieczenia jak w skrzynce ich nie ma. Wtyczki nie sprawdzałem na razie bo to większy problem (tak mi się wydawało) niż sprawdzenie bezpiecznika. Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Ja w MII po zakupie też borykałem się z tym problemem. Okazało się że musiałem wymienić przewody bo były zielone. Przewody od kostki pod zderzakiem do halogenów. Może przyda ci się ta informacja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wienio27 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Do tego sprawdzenia to by sie przydał podnośnik. Myślałem ze pierwsze co bezpiecznik sprawdzę,poczekam może ktoś udzieli konkretnej podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 po co podnośnik? odczep zderzak i po lewej stronie masz wtyczkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wienio27 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 No tak ale trzeba miec trochę czasu na to. Po prostu myślałem ze sprawdzę pierwsze co bezpiecznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Dobra mam rozpiskę: Moduł w skrzynce połączeń silnika (komora silnika): Bezpieczniki 20A AN ścieżka 2 8E Bezpiecznik: przednie lewe światło przeciwmgielne (177) AN ścieżka 3 8F Bezpiecznik: przednie prawe światło przeciwmgielne (176) Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez mrarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wienio27 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Nie mam teraz auta pod reką ale jak sie nie mylę to sa tam dwa bezpieczniki jeden 20a drugi 30a. Jutro lukne dzieki kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Dodałem widok skrzynki - sprawdź i daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wienio27 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zrobiłem zdjęcie tej skrzynki kolo akumulatora jakby inna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) to nie ta skrzynka. musisz mieć coś takiego Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez mrarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wienio27 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Kurde zglupialem,wiesz gdzie ona jest? widzę ze masz takie samo auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 po prawej stronie akumulatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wienio27 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) To zdjecie co zrobiłem to własnie jest po prawej stronie akumulatora. Nic innego tam nie widziałem,sprawdzę jeszcze raz jutro jak będzie jasno. Auto to Anglik ale raczej to niczego nie zmienia. Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez Wienio27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi