mrarek Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Ty zrobiłeś fotkę SKRZYNKA BEZPIECZNIKÓW SILNIKA I PRZEKAŹNIKÓW Lokalizacja: Moduł ten znajduje się w skrzynce połączeń silnika, poniżej modułu zabezpieczeń i połączeń (1337) czyli poniżej togo, co ja wkleiłem Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez mrarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wienio27 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Ok sprawdzę jutro dzięki za cierpliwość. Ogarnąłem dzis te bezpieczniki,w ogóle to jakaś masakra żeby je sprawdzić ,wyglądają na dobre wszystkie. Próbowałem przy okazji sprawdzić te dwa bezpieczniki: Ale nie mogłem ich wyciągnąć,jakby zapieczone były... Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez Wienio27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 F6 20A BP27 Bezpiecznik: przekaźnik podgrzewacza oleju napędowego (450) F8 30A BP7A Bezpiecznik: przekaźnik zespołu wentylatora (1014) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi