mbmastermx Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Witam! Od pewnego czasu oparcie fotela odchyla się samoczynnie do tyłu. Szlag mnie trafia bo codziennie muszę poprawiać oparcie. Czy jest jakiś sposób aby temu zaradzić? Zaznaczam, że problem pojawił się w momencie kiedy to wiozłem grubego pasażera (szefa) i jak wysiadał to podnosił się za zagłówek zamiast za rączkę na dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Mógł swoim zachowaniem zębatki zniszczyć. I tutaj chyba ciężko będzie naprawić. :/ Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbmastermx Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Samo sterowanie oparciem działa bez zarzutu lecz samoczynnie oparcie się odchyla do tyłu. Rozbiorę chyba fotel i zajrzę w bebechy może coś można zacieśnić czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Najlepiej będzie jak rozbierzesz i sprawdzisz naocznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbmastermx Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Usiadłem na miejscu pasażera i nogami pchałem fotel kierowcy do przodu. Pomogło! Oparcie przestało się opuszczać. "Czym się strułeś tym się lecz" w tym przypadku zadziało. Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez mbmastermx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi