solar2k Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Witam wszystkich Krótko i na temat - czy ktoś byłby w stanie dostarczyć mi foto kostek od poduszek powietrznych, tych pod fotelami (od strony fotela i od strony podłogi)? Spróbuję jakoś przez analogię (bo w kolory 1:1 tak jak w moim to nie wierzę) odtworzyć połączenia. Byłbym też wdzięczny za ewentualne instrukcje, jak zabrać się za rozsypaną doszczętnie kostkę - jak trafić, który kabel to który? Gdzie sprawdzać, gdzie szukać połączeń, itd. Dałem auto na lux sprzątanie to mi fachowcy tak wypięli fotele, że z kostki, która i tak już ledwo zipiała w tej chwili został proch :( Z góry dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwik1984 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Cześć. A który fotel? Masz grzane? Jutro zrobię zdjęcia ale nie obiecuje że je wkleję. :) Niestety dostęp do kostki jest utrudniony. Myślałem że jest pod fotelem, tymczasem okazało się że złącze jest w przy podłodze w gąbce tapicerki. Na dodatek zaczepione jakimś kołkiem. Nie chcę tego na siłę ciągnąć. Ale na forum są schematy złącz, rozmieszczenia pinów i kolory przewodów. Poszukaj tam. Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez elwik1984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi