luin Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Witam. Niedawno nabyłem Renault Megane III i zauważyłem problem z radiem tzn. oryginale radio czyta tylko część plików MP3 z pendrive'a. Mam w związku z tym prośbę do użytkowników forum o podpowiedź co może być powodem. Czy pliki na pendrive muszą być jakoś zkatalogowane? Dodam,że wersja oprogramowania jaką radio posiada jest to 2.1.0.23. W załączniku dodaję zdjęcie poglądowe radia. Dodano: 17 wrz 2016 - 16:46 Sprawa załatwiona - wystarczyło tylko porobić katalogi o nazwie "CD 01", "CD 02" itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Hm... nie mam takich katalogów, a mimo wszystko działa mi normalnie. Być może dlatego, że nr softu mam wyższy: "First_3.0.0.27 Classic" Zauważyłem natomiast u Ciebie na wyświetlaczu od klimy literkę A w kółeczku ze strzałek. Co to oznacza? nie mam tego u siebie. Edytowane 25 Września 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi